Luis İbanez’i renklerine bağlayan Fırtına; Pied, Gbamin, Bero, Castillo, Weiss ve Valencia için görüşmelerini sürdürüyor. Castillo ve Valencia artık imzaya yakın

Sol bek İbanez'i renklerine bağlayan Trabzonspor'un listesinde Jeremy Pied (sağ bek), Jean-Philippe Gbamin (stoper), Matus Bero (orta saha), Fabian Castillo (sol kanat), Vladimir Weiss (sol kanat) ve Enner Valencia (forvet) olduğu ortaya çıktı. Bu listedeki isimlerin birçoğunda da sona çok yaklaşıldı. Yönetim, ABD'nin Dallas takımından kadrosuna katmak istediği Castillo ile büyük ölçüde anlaştı. Oyuncunun sadece ailesi ile son bir değerlendirme yapmak için süre istediği öğrenilirken, kulübüne 1.3 milyon euro ödenmesi bekleniyor. Castillo'nun Trabzonspor ile görüşüyor olması ise ülke basınında geniş yankı uyandırdı. 24 yaşındaki futbolcunun Türkiye'ye gitmek için sabırsızlandığına da vurgu yapıldı.

Bilic ile görüşme yapılacak
Valencia için de önemli mesafe kat edildi. Oyuncuyu ikna eden Başkan Yardımcısı Nezvat Aydın'ın kulübü West Ham'ı ikna turları ise devam ediyor. Kiralık olarak yapılacak bu transferi gerçekleştirmek için Beşiktaş'ı da çalıştıran West Ham'ın hocası Bilic ile bir görüşme yapılacağı öğrenildi. Bu görüşmede hem Bilic'in hem de kulübünün kiralama teklifi konusunda ikna edilmesine çalışılacak. West Ham'ın maliyeti oldukça yüksek olan oyuncuyu elinden çıkarmaya sıcak baktığı ancak Trabzonspor'un, kiralık teklifinde yer alan, "Ücretin bir bölümünü kulübü öder" maddesinin sıkıntı yarattığı iddia edildi.

Fotomaç / Yunus Emre SEL
Editör: TE Bilişim