Yönetim, 25 yaşındaki Portekizli için 750 bin euro teklif etti. Geçen sezon Aris'te kiralık oynayan Coelho'nun Türkiye'ye sıcak baktığı belirtildi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un Benfica'da forma giyen Nuno Coelho ile ilgilendiği öğrenildi. 25 yaşındaki oyuncu için yönetimin yaptığı 750 bin euro'luk teklifin Portekiz ekibi tarafından kabul edildiği belirtiliyor. Kampa katılmayan Didier Zokora'yı gözden çıkaran bordo-mavililer, ön libero için 3-4 aday belirlemiş durumda. Nuno Coelho'nun liste başında yer aldığı kaydedildi. 

27 MAÇTA 2 GOL ATTI 
Geçen sezon Aris'e kiralanan Coelho, Yunan ekibinde 27 maçta forma giyip, 2 gol kaydetti. Benfica'nın kadroda düşünmediği oyuncu, 11 kez Portekiz Ümit Milli takımlarında görev yaptı. Benfica ile 2016'ya kadar sözleşmesi bulunan Nuno'nun Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı da dile getirildi. 

KWEUKE PAZARLIĞI 
Yabancı transferini, kontenjanı boşalttıktan sonra resmiyete dökecek olan Fırtına, forvette ise ibreyi yeniden Sparta Prag'lı Leonard Kweuke'ye çevirdi. Rakibine kasti tekme attığı için 12 maç ceza alan Kamerunlu oyuncu için Prag'ın 2 milyon euro istediği, bordo-mavililerin ise 1.2 milyon euro teklif ettiği ifade edildi. Çek ekibi önerilen rakamı kabul ederse 25 yaşındaki Kweuke'nin transferi noktalanacak.
Editör: TE Bilişim