Dusko Tosic transferi sonrasında gündemin en çok konuşulan takımı olan Trabzonspor, bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor. Süper Lig’de Kasımpaşa forması giyen Adem Büyük, sürpriz bir kararla önceki gün kadro dışı bırakılmıştı. 
 
Ligin 27. haftasında oynanan Beşiktaş karşılaşmasının 78. dakikasında taraftarla tartışan ve maçın hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu tarafından kırmızı kartla oyun dışı bırakılan deneyimli oyuncu, tribünlerin hedefi haline gelmişti. Bu hafta 5-3 kazanılan Bursaspor karşılaşmasında 18 kişilik kadroya dahil edilmeyen 27 yaşındaki futbolcunun artık takım antrenmanlarında yer almayacağı öğrenildi.
 
Yönetimler temasta
 
Alınan bu karar sonrası sezon sonuna kadar çalışmalarını yalnız sürdürecek deneyimli oyuncunun gelecek sezon takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Özer Hurmacı’nın bonservisini Kasımpaşa’dan almak için harekete geçen Karadeniz ekibinin profesyonelleri bir teklif de Adem Büyük için yapacak. 
 
Kasımpaşa yönetiminin, teknik direktör Önder Özen’in gelecek planlamasında yer almayan golcü oyuncunun gitmesine onay vereceği, Trabzonsporlu kurmayların da makul bir fiyat önererek masadan mutlu sonla ayrılmak istediği öğrenildi.