Beşiktaş ile Trabzonspor Adebayor'ın transferinde karşı karşıya geldi... Bir süredir Ronaldinho'yu devre arasında kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlı yönetim bu oyuncunun sakatlanması üzerine Sambacı'yı 2. plana itti. Kartal'ın yeni hedefinin Tottenham'lı Adebayor olduğu öğrenildi. Ancak bu oyuncuyla Trabzonspor'un da ilgilenmesi ortalığın kızışacağı sinyallerini verdi. 
 
ÖNCE KİRALIK TEKLİFİ YAPILACAK
 
Beşiktaşlı yöneticilerden Ahmet Kavalcı'nın Togo'lu golcünün menajeriyle görüşme yaptığı ortaya çıktı. Tottenham'la sözleşmesi 2015 yılının Haziran ayında bitecek olan Adebayor'ın öncelikle kiralanması hedefleniyor. Eğer İngiliz kulübü teklife yanaşmazsa Adebayor'ın bonservisiyle alınması gündeme gelecek. 
 
TRABZON GELİŞMELERDEN RAHATSIZ
 
Bu arada Trabzonspor'un Adebayor'ın transferinde önemli adımlar attığı ortaya çıktı. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu'nun Togo'lu golcünün transferini bizzat yürüttüğü belirlendi. Ancak Beşiktaş'ın da bu oyuncu için devreye girmesinin Bordo-Mavili yönetimi rahatsız ettiği öne sürüldü.