Rusya Ligi ekiplerinden Zenit'in Portekizli yıldızı Miguel Danny'nin adı Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile anılırken, kulübüyle sözleşmesi sona erecek futbolcuya yeni bir teklif gitti.
 
Rus basınında yer alan habere göre; Yıldız oyuncusunu kaptırmak istemeyen Zenit, Trabzonspor ile anlaşan Danny'e yeni bir sözleşme teklifinde bulundu.
 
Danny'e 1+1 yıllık kontrat talebini ileten Rus devi, 3 buçuk milyon euroluk maaştaindirime giderken; son teklif 2 milyon euro oldu. Sezon sonunda bonservisini alarak ayrılma imkanı bulunan futbolcu, düşünmek için zaman istedi.
  
"Trabzonspor'un teklifini kabul etti" iddiası
 
Yaşanan bu gelişmeleri ardından 31 yaşındaki Daniel Miguel Alves Gomes'in kendisine gelen teklifleri değerlendireceği ve kulüpten ayrılabileceği bildirildi.
 
Beşiktaş'ın ilgilenmediklerini resmen açıkladıkları Danny'nin Fenerbahçe'nin de gündemine geldiğini iddia eden Rus basını, bu kez Trabzonspor'un bir teklif ilettiğini ve Portekizli orta sahanın bu teklife "Evet" dediğini sayfalarına taşımış oldu.
 
2008 yılında Dinamo Moskova'dan 30 milyon euro bedelle gelen yetenekli futbolcu, Zenit'te 2 lig şampiyonluğu, UEFA Kupasu ve Süper Kupa'yı kazanma başarısı gösterdi.