Yeni sezona sayılı günler kala Trabzonspor transferde gaza bastı. ABD’ye çıkarma yapan yöneticiler Castillo’yu bitirmişti, golcü Zardes’te de mutlu sona çok yaklaştı. LA Galaxy’nin 3 milyon Euro istediği oyuncu için pazarlıklar son aşamaya geldi. Trabzonspor, transferde hareketli günler yaşamaya devam ediyor. Gelecek sezon 50. yılını kutlayacak Bordo-Mavili ekip şampiyon kadroyu oluşturmak için tüm imkanlarını seferber ederken, scout ekibinin önerdiği yetenekli oyuncular için girişimler hızlandırıldı. Geçtiğimiz günlerde ABD’ye giden ve Kolombiyalı sol açık Fabian Castillo’yu bitiren yönetim, Teknik Direktör Ersun Yanal’ın onay verdiği ABD’li golcü Gyasi Zardes için Los Angeles Galaxy’yi ikna etmeye çalışıyor.

İlk teklif 2.5 milyon Euro

Onazi transferini Lazio’nun yüksek bonservis bedeli istemesi sebebiyle şimdilik askıya alan Trabzonspor, tüm imkanlarını Gyasi Zardes’i almak için kullanma kararı aldı. Los Angeles Galaxy ile temasa geçen yöneticilerin istenen 3 milyon Euro’da indirim yapılması için yoğun uğraş verdiği öğrenilirken, ilk etapta 2.5 milyon Euro öneride bulunulduğu belirtildi.

ABD Milli Takımı’nda oynuyor

Hızı ve top tekniğiyle dikkat çeken 24 yaşındaki Gana asıllı Amerikalı, MLS’te bu sezon 15 maçta 5 gol, 5 asistlik bir performans sergiledi. Aynı zamanda ABD Milli Takımı’nda da forma giyen 1.88’lik forvet, 31 maçta 6 kez fileleri havalandırmayı başardı.

 
Editör: TE Bilişim