Galatasaray, sözleşmesindeki 3.2 milyon euro'luk opsiyonu kullanmayıp indirim istiyor, Toulouse ise buna yanaşmıyor. Umut'un Trabzonspor'a dönme ihtimali her geçen gün artıyor

Galatasaray, Fenerbahçe ve Bursaspor'dan sonra ligin en az gol yiyen dördüncü takımı olmasına rağmen hücumda yaşadığı problemler nedeniyle alt sıralarda kalan Trabzonspor rotayı eski golcüsüne çevirdi. Gelecek sezon için şimdiden transfer arayışlarına başlayan bordomavili takım, iki sezon önce Fransa'nın Toulouse takımına satılan ve bu sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Umut Bulut'u transfer etmek için aportta bekliyor. Süper Lig'de bu sezon 25 maçta 12 gol atarak Galatasaray'ın zirvede yer almasında büyük rol oynayan Umut Bulut için sarı-kırmızılı kulübün 3.2 milyon euro'luk opsiyonu indirmeye çalıştığı öğrenildi. Cimbom'un son olarak bonservisi elinde bulunduran Fransız kulübü Toulouse'a 2.1 milyon euro önerdiği ileri sürüldü.

TRABZON'DA 183 LİG MAÇINDA, 78 GOL ATMIŞTI
Geçmiş dönemde Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Engin Baytar, ve Ceyhun Gülselam gibi önemli oyuncularını Galatasaray'a kaptıran Trabzonspor'un bu kez sarı-kırmızılı takımdan futbolcu koparmaya çalışacağı konuşuluyor. Trabzonspor'un Umut Bulut'a karşı olan bu ilgisi Toulouse'u da memnun ediyor. Fransız kulübünün, 2.1 milyon euro'luk öneriyle kapılarını çalan Galatasaraylı yöneticilere "Sizin vermeye yanaşmadığınız rakamı ödemeye hazır Türk takımları var" diyerek yanıt verdi. 2006 ile 2011 yılları arasında bordomavili formayı giyen ve çıktığı 183 lig maçında 78 gol atan Umut Bulut'u yakın takibe alan Trabzonspor yönetimi, Galatasaray, Toulouse ile anlaşamazsa eski yıldızını geri alacak.

Kaynak: Fotomaç / Cevat KOL