Trabzonspor, golcü ve ön libero transferinde artık son aşamaya geldi. Diouf için Hannover, Jodlowiec için de Legia Warşova ile görüşmelerini sonuçlandırma aşamasına getiren Bordo-Mavili yönetimin iki oyuncuyu kampa getirmesi an meselesi

BİTTİ BİTİYOR…

Trabzonspor uzun zamandır sürdürdüğü transfer çalışmalarında artık sona geldi… Bordo-Mavili ekibin Teknik Direktörü Mustafa Akçay’ın da çok istediği Hannoverli Mame Diouf ve Legia Warşovalı Jodlowiec’in transfer görüşmelerinde önemli yol kat edildi. Hannover takımının da bugün kamp için Antalya’ya gelecek olması Bordo-Mavililer’in görüşmelerini sonuçlandırma anlamında önemli bir etken olarak görülüyor. Diouf ile her konuda anlaşan Trabzonspor yönetimi, kulübü ile bonservisinin indirimi ve taksitlendirmesi için görüşüyor.

JODLOWİEC TAMAM

Trabzonspor’da sakatlığı nedeniyle kafalarda soru işareti bırakan Sissoko’nun sıkıntılı durumundan sonra gündeme gelen Legia Varşovalı Jodlowiec için de son kozlarını oynuyor. Diouf gibi Jodlowiec ile de her konuda anlaşan Trabzonspor yönetimi, oyuncunun kulübünden transfer için olumlu ya da olumsuz bir cevap vermesini istedi. Jodlowiec’in de Trabzonspor’a gelmek istemesi Bordo-Mavililer’in transferi gerçekleştirmede ki büyük artısı olarak görünüyor. Yönetim, iki oyuncunun da işini bitirip, bu hafta kampa getirmeyi planlıyor.
Editör: TE Bilişim