Trabzonspor, devre arası transferini bitirmek için yoğun çaba harcadığı Muhammet Demir dosyasını rafa kaldırdı. Genç oyuncu ile her konuda anlaşan ve kulübü ile pazarlık masasına oturan bordo-mavili kulüp, Gaziantep'in 4 milyon euro'luk bonservis inadını kıramadı. 2 futbolcu ve para teklifi kabul etmeyen G.Antep, en son '3.5 milyon olur' cevabını verdiği, ayrıca oyuncuyu 3 kulübün daha istediğini belirtti.

 G.Antep usandırdı

 Gaziantep'in 3,5 milyon euro'luk bonservis bedelini yüksek bulan Trabzonspor yönetimi ise Muhammet Demir transferinden vazgeçti. Forvet takviyesinde kararlı olan bordo mavilileri rotayı ise İstanbul'a çevirdi. Kasımpaşa'nın Türk asıllı İsviçreli oyuncusu Eren Derdiyok'u gündemine aldı. Bu sezon gösterdiği başarı performansı ile göze çarpan Derdiyok için yönetim Kasımpaşa'nın kapısını çalacak.

 Milli Takımı istiyor  

Geçtiğimiz sene yaşadığı sakatlıklar yüzünden forma şansı bulamayan bu sezona mükemmel bir giriş yapan Derdiyok, ligde çıktığı 17 maçta 8 gol atarken iki de asist yaptı. Fransa'da düzenlenecek olan EURO 2016'da İsviçre formasını giymek isteyen Derdiyok için Werder Bremen ve Lyon'un da revdere olduğu belirtildi.