Trabzonspor'un geçtiğimiz yıl transfer etmek için büyük çaba sarf ettiği ve bu yıl da gündeme gelen Mitroglou ve İbrahim Hacıosmanoğlu'nun transferi için Mecnun Odyakmaz'la özel olarak görüştü Aatıf Chahechouhe'nun yeni takımları belli oluyor. 

Sport24 kanalı, sarı-lacivertli ekibin Fulham'ın golcüsüyle iki yıllığına el sıkıştığını duyurdu. Fotomaç'a konuşan Mitroglou'nun menajeri Galariotis ise "Transferin sonuçlanması F.Bahçe ile Fulham'ın anlaşmasına bağlı" dedi

Golcü transferi için birçok yabancı yıldızla ilgilenen Fenerbahçe'nin, Kostas Mitroglou'yla anlaştığı ileri sürüldü. Yunan Sport24 kanalının haberine göre, Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Mitroglou ile konuştu ve Yunan oyuncuyu ikna etti. Haberde 27 yaşındaki Mitroglou'nun Fenerbahçe'den alacağı paranın netleştiği ama yıldız futbolcunun menajerinin Fulham ile görüşmeler tamamlanmadan bilgi vermediği belirtildi.

MENAJERİNDEN ÖZEL AÇIKLAMA

Mitroglou'nun menajeri Galariotis ise transfer harekatıyla ilgili şunları söyledi: "F.Bahçe ile Fulham arasında Kostas için uzun süredir devam eden görüşmeler var. Bunu herkes biliyor. Kostas'ın İstanbul'a gitmeyi istemediği iddiası doğru değil. O bir profesyonel. İstanbul da güzel bir şehir. Şu anda yüzde 50-50 diyebileceğimiz seviyedeyiz. Fulham ile Fenerbahçe anlaşırsa transfer sonuçlanır."

Öte yandan Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre Sarı kırmızılı takım, Bilal Kısa'dan sonra Aatıf Chahechouhe'yu da kadrosuna katmaya oldukça yakın.

Galatasaray, Sivasspor'un yıldız oyuncusu Aatıf Chahechouhe ile anlaşma sağladı. Transferin bitmesi artık an meselesi.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre sözleşmesinde 3 milyon avroya serbest kalma maddesi bulunan oyuncu için Sivasspor ile masaya oturacak olan sarı kırmızılı yönetim, bonservis işini bu hafta çözmeyi planlıyor.

Galatasaray, bu transferi bitirmesi durumunda Nordin Amrabat'ın Trabzonspor'a gitmesine izin verecek.
Editör: TE Bilişim