Forvet oyuncuları Cardozo, N’doye ve Yatabare ile yollarını ayırmayı planlayan Trabzonspor’un, kaliteli bir golcüyü de kadrosuna katacağı öğrenildi. 

Yeni sezona 24 kişilik oyuncu kadrosu ile başlamayı hedefleyen Trabzonspor, mevcut kadrosundaki golcü oyuncular Cardozo, N’doye ve Yatabare ile yollarını ayırmayı planlıyor. Cardozo için ciddi teklifler alan, N’doye’yi takasta kullanmayı planlayan ve Yatabare için de gelecek en iyi teklifi değerlendirecek olan bordo mavili yönetim, bir kaliteli forveti ise kadrosuna katarak hücum hattını güçlendirmek istiyor. 

PRENSİPTE ANLAŞILDI 

Mevcut yapıda forvet oyuncularından sadece Muhammet Demir ile Muhammet Beşir’i yeni yapılanmada kadroda düşünen Trabzonspor’un, kaliteli bir golcü oyuncu ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. UEFA’dan gelen bütçe kısıtlaması nedeniyle ilk olarak elindeki oyuncuları çıkarma zorunluluğu bulunan bordo mavililerin, ismini gizli tuttuğu golcüyü kadroda yer açılmasının ardından açıklayacağı öğrenildi. 

YATABARE’YE DUBAİ’DEN TEKLİF VAR 

Bu arada Trabzonspor’da satış listesine koyulan forvet oyuncusu Mustapha Yatabare için Dubai’den bir kulübün teklifte bulunduğu öğrenildi. Malili oyuncu için bordo mavililere takas teklifinin geldiği, yönetimin ise bu teklife sıcak bakmadığı ifade edildi. 30 yaşındaki golcü için farklı takımların da teklif yapma hazırlığında olduğu ve Trabzonspor’un belirlediği fiyatı bulması durumunda transferine onay vereceği belirtildi. 

ABDÜLKADİR İÇİN KARAR KAMP SONUNDA 

UEFA tarafından ‘Türk Messi’ yakıştırması yapılan Trabzonspor’un genç yeteneği Abdülkadir Ömür’ün, gelecek sezonda A takım kadrosunda yer alıp almayacağı kampta sergileyeceği performansa göre netleşecek. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın 16 yaşındaki Abdülkadir’i takıma kazandırmak istediği belirtilirken, bu anlamda genç oyuncunun yurtdışı kamplarında ortaya koyacağı performansın belirleyici olacağı öğrenildi.