Son ana kadar Micah Richards ve Marcus Coco’yu almaya çalışacak Bordo-Mavililer, TFF’den de transfer için ek süre talep etti.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, ligin ilk 2 haftasında sıkıntı yaşadığı sağ bek ve sağ açık mevkiilerinde yaptığı değişiklerle yönetime takviye sinyali vermişti. Bordo-Mavili yönetimin bu bölgelere takviye için zamanı iyice daralırken, çalışmalar bütün hızıyla sürdürülüyor. Kulüp Başkanı Muharrem Usta ile yaptığı görüşmede sağ bek ve sağ açık mevkileri için transfer beklentisi olduğunu belirten Yanal’ın, “Takviyelerle oyun sistemimiz belirginleşecek. Daha ofansif ve agresif bir takım kimliğine bürüneceğiz” dediği öğrenildi. 

Richards bitti bitiyor

TFF’den transfer için ek süre talep ettiği iddia edilen Trabzonspor’un Aston Villa’nın 28 yaşındaki sağ beki Micah Richards’ı bitirmeye çok yakın olduğu kaydedildi. Scout ekibinin uzun süredir takip ettiği Fransız ekibi Guingamp’ta top koşturan 20 yaşındaki sağ açık Marcus Coco için de resmi teklifin yapıldığı, pazarlıkların son aşamaya geldiği belirtildi.

Kaddouri sürprizi

Sağ bek ve kanat takviyesine yoğunlaşan Fırtına’nın bir yandan da Napoli’de forma giyen Faslı ‘10 numara’ Omar El-Kaddouri’yi bitirmek için fırsat kolladığı öğrenildi. İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio’nun’nun iddiasına göre transfer için Atalanta ile yarışan Bordo-Mavililer’in yüksek bir teklif sunduğu, son kararı ise Faslı yıldızın vereceği belirtildi.