Deniz Yılmaz’ın hem sakatlıklarla boğuşması hem de Hollanda kampında istenilen performansı gösterememesi üzerine Trabzonspor’da forvet transferi kaçınılmaz oldu. Mustapha Yatabare’yi gözden çıkartan, Majeed Waris’i de sağ açıkta oynatmayı planlayan teknik direktör Şota Arveladze’nin direkt santrfor özelliklerine sahip oyuncu ısrarı sürüyor. 

Bu kriterlere en çok uyan isim olan Pablo Osvaldo’nun Meksika’nın Cruz Azul takımına gitmesinin ardından, rota tekrar Papiss Demba Cisse’ye çevrildi. Nikica Jelavic, Pazzini ve John Guidetti isimlerinde de anlaşmaya varamayan Bordo-Mavililer, Papiss Cisse için Newcastle Kulübü’nün kapısını tekrar çalacak.

Teklif artıyor

Daha önce dirsek temasında bulunan Trabzonsporlu kurmaylar, bonservis konusunda anlaşma sağlayamamış ve diğer adaylar üzerine yoğunlaşmıştı. Biraz seçici olan ve alternatif isimlerde de görüşmeleri imza aşamasına getiremeyen Bordo-Mavili idareciler, İngiliz kulübüne yeni bir teklif sunmaya hazırlanıyor. 

Newcastle United ile 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki forvetin bonservis bedeli 8 milyon Euro olarak belirlenirken, Trabzonspor’un 6 milyon Euro’yu gözden çıkardığı belirtiliyor.