Transfer listesinde ilk sırada Hugo Rodallega bulunuyor. Ersun Yanal, ligi yakından bilen Akhisar’ın yıldızını istiyor. Her ihtimale karşı B planı da hazır. Rodallega’da sıkıntı yaşanırsa, Ludogorets’den Jonathan Cafu için şartlar zorlanacak.

Ligin devre arası yaklaştı ancak Trabzonspor’un forvetleri bir türlü açılamadı! Hücum hattında yaşanan bu verimsizlik golcü transferini mecbur kılırken, çalışmalar iyice hızlandı. Trabzonspor’un gündemindeki 1 numaralı isim: Hugo Rodallega.

Akhisar Belediyespor’un forveti için teknik direktör Ersun Yanal çok ısrarcı. Tecrübeli çalıştırıcı, ligi yakından bilen ve uyum sorunu yaşamayacağını düşündüğü Rodallega’nın takıma direkt katkı sağlayacağı görüşünde. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Rodallega konusunda temaslar başladı.

Yönetim, Mayıs’ta bedelsiz olarak ayrılma şansı bulunan Rodallega’yı devre arasında uygun bir bonservis bedeliyle kadrosuna katmak amacında. Her şeye rağmen Akhisar oyuncusunu satmazsa Trabzonspor’un B planı da hazır. Fırtına, Ludogorets’den Jonathan Cafu’yu gözüne kestirdi.

Cafu daha pahalı

Hücum hattının her bölgesinde görev yapabilen 25 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, bu sezon toplam 26 maçta forma giyerken 10 kez ağları havalandırdı, 7 de asist yaptı. Maliyeti Rodallega’ya göre daha fazla olan Cafu için yönetim maddi şartları zorlamaya hazır. Bordo-Mavililer, ligin ilk yarısı bitmeden forvet transferinde ciddi mesafe katetmeyi planlıyor.