M'BIA SALI GÜNÜ GELECEK
Sportif direktör Süleyman Hurma'nın dün Belçika'da sözleşme imzaladığı Stephane M'bia ile anlaşmanın 3 yıllığına yapıldığı, her yıl için 2.5 milyon Euro garanti para verilecek olan Kamerunlu oyuncuya, bonservisi elinde olması nedeniyle de yaklaşık 1 milyon Euro imza parası ödeneceği belirtildi. M'bia'nın milli takım kampı nedeniyle en erken salı günü Trabzon'a gelebileceği bildirilodi.

MEKİK DOKUYOR
Bordo-mavili takım M'bia'yı alarak transfere hızlı bir giriş yaparken Süleyman Hurma Avrupa'da adeta mekik dokuyor. Trabzonspor'un listesindeki diğer futbolcuların Standart Liege'nin Kongolu oyuncusu Geoffrey Bia, Celtic'in İsveçli forveti John Guidetti, Dinamo Moskova'nın Brezilyalı savunma oyuncusu Douglas olduğu belirtildi.

3 YABANCIYA TAKIM ARANIYOR
Bu arada Trabzonspor yönetiminin teknik direktör Ersun Yanal'ın gönderilmelerini istediği Yatabare, Waris ve Constant'a takım bulma konusundaki çalışmaları da sürüyor. Yatabare, Waris ve Constant'a menajerler aracılığıyla bazı tekliflerin geldiği, ancak henüz anlaşma bağlanmadığı öğrenildi.
Editör: TE Bilişim