Devre arasında kadrosunu güçlendirmeyi planlayanÇaykur Rizespor'un transfer listesinde yer alan oyuncular belli oldu. Yeşil-Mavililer, Trabzonsporlu Marko Mariniçin transfer teklifinde bulundu. 

Çaykur Rizespor transfer komitesiyle Trabzonsporlu yetkililer arasında görüşmelerin devam ettiği bildirildi.

Yeşil-Mavili takımın bu arada Trabzonspor'la sözleşmesini fesih ederek ayrılan Carl Medjani'ye de teklif götürdüğü, cevap beklediği öğrenildi.

BATALLA İLE TEMASA GEÇİLDİ

Teknik direktör Hikmet Karaman'ın Bursaspor'da görev yaptığı dönemde gözde oyuncusu olan Pablo Batalla ile temasa geçen Çaykur Rizespor, bu oyuncuyu kadrosuna dahil etmek istiyor. Futbol hayatını Çin'de sürdüren Batalla için menajeri ile görüşme gerçekleştiren transfer komitesi, oyuncunun kararını bekliyor.

KARAMAN: "TRANSFERLERİ BİR AN ÖNCE BİTİRMELİYİZ"

Hikmet Karaman, Trabzonsporlu Marko Marin'i istediklerini belirtirken 2 yönetimin karşılıklı görüştüklerini açıkladı. Takımından bazı oyuncuların ayrılabileceğini ifade eden Hikmet Karaman, "Şans bulamayan oyuncular var. Bu arkadaşlarımız kendilerini biliyor. Ancak kendileri gitme arzusunda olacak. Ben kimseye git demem" dedi.

Hikmet Karaman, Başkan Metin Kalkavan'la bir araya geleceklerini, transferlerin biran önce sonuçlanması için çalışmaları hızlandıracaklarını da sözlerine ekledi.