Bordo-mavili takım, Kasımpaşa'nın Trabzonlu yıldızı Özer Hurmacı'nın bonservisini almak için harekete geçti. Hedefteki ikinci isim Mehmet Batdal

Eski yönetimin yabancılar konusundaki hatalarından dolayı sezona sıkıntılı giren Trabzonspor, eldeki yabancılardan kurtulduktan sonra ilk olarak yerli transferine yönelecek. Bu doğrultuda çalışmalara başlayan bordo-mavili yönetimin, aslen Trabzonlu olan ve eski Trabzonsporlu Lemi Çelik'in yeğeni olan Özer Hurmacı'yı transfer etmek için harekete geçti. Kasımpaşa ile kurulan ilk temasta İstanbul ekibinin 3 milyon euro bonservis bedeli istediği, Trabzonspor'un ise bu rakamı 2 milyon euro'ya çekmeye çalıştığı öğrenildi. Para konusunda süren çetin pazarlıklardan bir sonuç alamayan Trabzonspor'un, Kasımpaşa'ya takas önerisinde bulunacağı da ileri sürüldü. Karadeniz ekibinin, Kasımpaşa'ya Özer için Sapara veya Alanzinho'nun yanı sıra bir miktar para önereceği dile getirildi.

KARAMAN'IN PRENSi BATDAL
Karadeniz ekibinin hedefindeki bir diğer isim ise geçen sezon Bucaspor'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Galatasaray'da olan forvet oyuncusu Mehmet Batdal... Futbol genel direktörü Ünal Karaman'ın, Trabzonspor'da daha önce sportif direktör olarak görev yaptığı dönemden beri takımda görmek istediği 27 yaşındaki forvet için Galatasaray'ın düşük bir bonservis bedeli isteyecek olması da transferi kolaylaştırıyor. Geçen yıl PTT 1. Lig'de Bucaspor formasıyla çıktığı 31 maçta 12 gole imza atan Mehmet Batdal, geçtiğimiz günlerde Trabzonspor'dan kendisine bir teklif geldiğini doğrulamıştı. 

Umut Bulut
Golcü oyuncuyu Galatasaray da istiyor ancak bu transferde beklemeye geçtiler. Trabzonspor fırsattan yararlanıp, Toulouse’un kapısını resmi teklifle çalmaya hazırlanıyor. Umut Bulut’un sözleşmesi önümüzdeki sezon sonunda biteceği için yönetim bu transferi 1.5 ila 2 milyon Euro arasında bir bonservis bedeli ödeyerek bitirmeyi umuyor. Toulouse ikna edilirse, Umut imza atmaya hazır!

Özer Hurmacı
Bordo-Mavililer’in listesindeki sürpriz isim... Kasımpaşaspor’da geçtiğimiz sezon oldukça başarılı bir performans sergileyen 26 yaşındaki orta saha oyuncusuyla anlaşma sağlandı. İstanbul ekibinin yönetimiyle pazarlıklar başladı. Kasımpaşa, yıldız futbolcuyu satmaya sıcak bakmıyor. Ancak Özer’in Trabzonspor’a gitmek istemesi, Fırtına’nın en önemli kozu.

Cenk Tosun
Son iki sezondur sadece Trabzonspor’un değil, üç büyüklerin gündeminden düşmüyor. Bordo-Mavililer, bir kez daha Cenk için devreye girdi. Golcü futbolcuya hem yurt içinden hem de yurt dışından teklifler olduğu için Gaziantepspor Yönetimi,
bonservis bedelini yüksek tutuyor. Bu konuda bir açıklama olmasa da Kırmızı-Siyahlılar’ın kapıyı 4 milyon Euro’dan (10 milyon TL) açması bekleniyor.

Serdar Kurtuluş
Şenol Güneş geçtiğimiz sezon kendisini çok istemiş ancak transfer gerçekleşmemişti. Serkan Balcı’yla yolların ayrılması sonrası sağ bek için ilk alternatif olarak yeniden Fırtına’nın transfer listesine girdi. Gaziantepspor, Beşiktaş’ın da istediği 25 yaşındaki futbolcuyu iyi bir teklif gelmesi halinde satmaya sıcak bakıyor. Ancak aynı Cenk’teki gibi Serdar’ın maliyeti de yüksek olabilir.

Editör: TE Bilişim