Alper Potuk, her an Bordo-Mavili formayı giyebilir!

Eskişehirspor'un yıldızı için 2 milyon Euro artı Alanzinho'yu gözden çıkaran Trabzonspor, Brezilyalı oyuncusunu ikna etti. Karadeniz ekibi, önümüzdeki hafta içinde bu transferi bitirmeye çalışacak

Kadrosunu ikinci yarıda güçlendirmeyi amaçlayan Trabzonspor’da gündeme, yeniden Eskişehirspor’un orta alandaki yıldızı Alper Potuk gelmişti. Sezon başında Kırmızı-Siyahlılar’ın 5 milyon Euro istemesi üzerine bu transferi askıya alan Bordo-Mavililer, yeni bir teklifle bu kulübün kapısını çaldı. Karadeniz temsilcisinin yönetiminin, 2 milyon Euro artı Alanzinho teklifinin ardından, Eskişehir’in düşünmek için süre istediği öğrenildi. Trabzon’da Brezilyalı futbolcu Alanzinho’nun, bu transferde sorun çıkarmayacağı ve karşı tarafın kabul etmesi halinde Es Es forması giymeye hazır olduğu bildirildi.

Pazarlıklar Sürüyor...

Karadeniz ekibinin, Alanzinho’dan gelen olumlu haber sonrasında Eskişehir’i ikna etmeye çalıştığı bildirildi. Para pazarlıklarının sürdüğü ve Eskişehir’in 3 milyon Euro da diretmesinin, işi yavaşlattığı bildirildi.
          
Serhat Demirtaş / Fanatik

Editör: TE Bilişim