2015-16 sezonunun hazırlıklarına start veren Trabzon yönetiminin, Elazığspor'un sağ kanadı Hamidou Traore'yle büyük ölçüde anlaştığı öğrenildi. Hatta Trabzonsporlu yetkililerin, genç futbolcu için Elazığspor yöneticilerine, "Sezon sonuna kadar oynamasını istemiyoruz" mesajını ilettiği belirtildi

Sezon başının ve ara dönemin transfer rekortmeni Trabzonspor, 2015-2016 sezonunda da adından en çok söz ettirecek ekip olmakta kararlı. Karadeniz ekibinin listesi her geçen gün genişliyor. Büyük umutlarla takıma kazandırılan yıldız futbolculardan beklediği katkıyı alamayan Trabzonspor Yönetimi, 2015-16 sezonu için düğmeye bastı. Fırtına, Elazığspor'un sağ kanat oyuncusu Hamidou Traore'yi kadrosuna katmakta kararlı. PTT 1. Lig'de mücadele eden Elazığspor'un ataklarında en önemli kozu olan Malili futbolcu da Karadeniz temsilcisine göz kırptı. 18 yaşındaki oyuncu için Karadeniz temsilcisinin Elazığspor ile de temas kurduğu ve büyük ölçüde anlaştığı öğrenildi. Hatta Trabzonlu yöneticilerin, bir sakatlık problemi bulunan Traore için, "Sezon sonuna kadar oynamasını istemiyoruz. Yoksa anlaşma ile ilgili sıkıntı olur" mesajını ilettiği de gelen haberler arasında.

Traore kimdir?

PTT 1. Lig'de mücadele eden Elazığspor'un sağ kanat hücumcusu Hamidou Traore, 18 yaşında. Ligin 22. haftasında sakatlık yaşayan genç oyuncu, 4 hafta sahalardan uzak kalmıştı. Denizlispor maçında çimlere dönen ve 1 de asist yapan Traore, 2-1 kazanılan mücadelenin mimarlarındandı. Malili futbolcu, Elazığspor formasıyla çıktığı 7 maçta 3 gol, 1 asist yaptı, 417 dakika da sahada kaldı.