Tottenham'dan sezon sonu ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Younes Kaboul'un peşinde olan Trabzonspor ve Beşiktaş'a ciddi bir rakip çıktı.

  Süper Ligin iki ezeli rakibi Trabzonspor ve Beşiktaş tarafından durumu yakından takip edilen Tottenham'ın stoperi Younes Kaboul için flaş bir iddia daha ortaya atıldı. İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Fransız oyuncu, son dönemde büyük düşüş yaşayan Arsenal'in sezon sonu hedefi durumuna geldi.

Bu sezon Tottenham ile sözleşmesi bitecek olan 28 yaşındaki oyuncunun, takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken; deneyimli oyuncu bir süre önce savunmaya takviye yapmayı planlayan Trabzon ve Beşiktaş'ın listesine de girdi. Oyuncunun menajerleri ile bir araya gelen iki rakp, sezon sonunu beklerken, devreye Arsenal'in de girmesi pazarlığı kızıştırdı.

Tottenham'da bu sezon sakatlıklar ve menajer tercihleri nedeniyle fazla şans bulamayan 28 yaşındaki oyuncu, 15 mücadelede şahaya çıkabildi. 2008 yılında Portsmouth'a gittikten sonra, 2010'da tekrar Tottenham'a dönen Kaboul'un, da daha fazla forma bulmak için ayrılmaya sıcak baktığı kaydedildi.
Editör: TE Bilişim