Yeni sezonda daha dinamik bir kadro oluşturmak için çalışmalara başlayan Bordo-Mavililer, bu doğrultudaki iki hedefini belirledi. Teknik direktör Ersun Yanal’ın isteği üzerine ilk olarak stoper hattı için Antalyasporlu Osman Çelik’le el sıkışan Trabzon Yönetimi’nin 23 yaşındaki futbolcuyu sezon sonunda renklerine bağlayacağı öğrenildi. Bordo-Mavili idarecilerin; takımın eski çalıştırıcısı olan ve şimdi Antalyaspor’un başında bulunan Hami Mandıralı’nın önerisi doğrultusunda bu futbolcuda karar kıldığı ifade edildi. Ek olarak bu sezon takımda büyük sıkıntı yaratan sol kanat bölgesini de takviye etmek için 
düğmeye basan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, Kayserispor’un 23 yaşındaki genç yıldız adayı Ömer Bayram’ın peşinde olduğu bildirildi. Hem sol bek hem de sol açık pozisyonlarında görev yapabilen oyuncuyu uygun bir bedelle Trabzon’a kazandırmayı planlayan Hacıosmanoğlu, bu iki hamleyle beraber takıma dinamizm katmayı hedefliyor.

Transfer şov sürecek

Geçen sezon transfere ayırdığı yüksek bütçeyle dikkat çeken Bordo-Mavili ekip, yeni dönemde de şova devam edecek. Spor Toto Süper Lig’de bu yıl beklentilerin altında bir görüntü çizen Fırtına’nın, yeni sezonda şampiyonluğa oynayabilecek güçte olması için çalışmalarını sürdüren yönetim, Trabzon’a yıldız yağdırıp hem ligde hem de Avrupa’da başarı getirecek bir kadro oluşturacak.