Bu sezon büyük çekişmeye sahne olan Çek Cumhuriyeti Ligi'nde şampiyonluğu Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde eledeği Viktoria Plzen'e kaptıran Sparta Prag kulübünün iletişim müdürü Ondrej Kasik, Çek basınına kulüplerimizi yakından ilgilendiren bir açıklamada bulundu.  

Sparta Prag yöneticisi, başarılı forvet oyuncuları Leonard Kweuke'nin transfer görüşmeleri için yönetim kurulu üyelerinden Jakup Otava'nın İstanbul'a gittiğini ve görüşmelerin devam ettiğini belirtti. Kasik, kulüplerin ismini açıklamazken, Çek basını bu üç kulüpten ikisinin Trabzonspor ve Sivasspor olduğunu belirtti.  

Ondrej Kasik yaptığı açıklamada, "İsimlerini açıklayamayacağım 3 Türk kulübü Kweuke'yle çok yakından ilgileniyor. Bu kulüplerden bir tanesi geçen sezonda teklifte bulunmuştu ama maddi konularda anlaşamamıştık. Bu kez oldukça istekliler" ifadelerini kullandı.   25 yaşındaki Kamerunlu forvet, bu sezon Sparta Prag formasıyla toplamda 32 karşılaşmaya çıktı ve 10 kez gol sevinci yaşadı. Leonard Kweuke'nin piyasa değeri 2,5 milyon euro olarak gösteriliyor.
Editör: TE Bilişim