Yabancı sınırının önümüzdeki sezon kalkacak olmasının ardından, transfer listesi yelpazesini geniş tutan teknik direktör Ersun Yanal’a İtalya’dan müjdeli haber geldi... 

Süper Lig’in 1 hafta ertelenmesinin ardından soluğu İtalya’da aldığı ileri sürülen Ersun hocanın, burada Albin Ekdal’la görüşme yaptığı ortaya atılmıştı. İlk adımları bizzat kendisi atan başarılı hocaya, şimdi de Ekdal ve menaceri tarafından olumlu geri dönüş yapıldığı öne sürülüyor. 

25 yaşındaki futbolcunun kulübü Cagliari, Serie A’da 18. sırada ve küme düşme potasında yer alıyor. Bir üstündeki takım ise 31 puanlı Atalanta. Ligin bitimine 8 hafta kala, Juventus, Udinese, Palermo gibi zorlu maçlara çıkacak olan Cagliari’ye büyük oranda küme düştü gözüyle bakılıyor.

Referanslar çok iyi

Serie B’de oynamak istemediğini belirten, İsveçli futbolcunun takımdan ayrılma fikrine artık daha sıcak baktığı ve kendisine gelen tekliflere olumlu dönüşler yaptığı öğrenildi. Erkan Zengin’in İsveç Milli Takımı’ndan da yakın arkadaşı olan deneyimli orta saha oyuncusunun Trabzonspor hakkında iyi referanslar aldığı ve mayıs ayı ortalarında Ersun hocayla görüşeceği belirtildi.
Editör: TE Bilişim