Romanya'nın Dolce Sport isimli internet sitesi teklifin iki belgesini yayınladı. 29 ve 30 Ocak tarihlerinde gönderilen metinlerde Trabzonspor Kulübü Bourceanu için 1 milyon 300 bin Euro önerdi.

TRABZONSPOR'UN SON TEKLİFİ İKİ TAKSİT

İlk teklifte bu rakam yer alırken, ikinci teklifte ödemenin 650 bin Euro'luk ilk taksidinin imza anında, ikinci 650 bin Euro'luk bölümün de 2014 yılının Haziran ayında yapılması önerildi.

BOURCEANU'NUN ŞARTLARI BASINA SIZDI

Trabzonspor'un bu teklifi sonrası Bourceanu, tarafından Trabzonspor'a cevap yazıldı. Trabzonspor kulübüne mail olarak gönderdiği cevapta Romen oyuncu, artık transferde son  noktanın konulmasını belirterek şartlarını iletti.

YILLIK 800 BİN EURO İSTEDİ

Trabzonspor'a kesinlikle gelmek istediğini söyleyen Bourceanu, "Yıllık net  800 bin Euro'dan 4 yıllık sözleşme ve maç başı dahil bütün primleri istiyorum. Ayrıca ev, araba ve ailemle birlikte Türkiye'ye gidip geleceğim uçak biletlerinin karşılanmasını talep ediyorum. Bu ortalama toplamda 50 bin Euro'ya denk geliyor" şeklinde taleplerini sundu.

'OYNAMAKTAN ONUR DUYARIM'

Steaua Bükreş'in Trabzonspor'dan 1.4 milyon Euro istediğini de cevap mailine ekleyen Bourceanu, " Eğer takımın ve benim şartlarımı karşılarsanız Trabzonspor'da oynamaktan büyük onur duyarım" açıklamasında bulundu.

TRABZONSPOR ZORLANIYOR

Basına sızan bu belgeler sonrası  transfer döneminde oyuncuların şartlarının ne kadar farklı olduğu ve Trabzonspor'un her şartı yerine getirmesini istemesi, bordo mavililerin transferde zorluk çektiği gerçeği bir kez daha ortaya çıktı.