Uzun zamandır forvet transferi için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, gözünü Beşiktaş'ın da istediği Kostas Mitroglou'ya dikti. Cardozo, Demba Ba, Slimani, Da Silva gibi isimler için girişim yapan Fırtına, yeni teknik direktör Halilhodzic'in "Slimani'nin transferi gerçekleşmezse, Mitroglou'yu istiyorum" raporunun ardından, tecrübeli golcüye talip oldu. Slimani işi çıkmaza girince kulübün CEO'su Burak Gürdal'ın Fulham'a 5 milyon euro bonservis bedeli önerdiği, ilk etapta 8 milyon euro isteyen İngiliz ekibinin de indirime sıcak baktığı bildirildi. Gürdal'ın, Mitroglou'nun menajeriyle de bir araya geldiği ve yıllık 2 milyon euro teklif ettiği ifade edildi. Yunan forveti Beşiktaş'ın da istemesi nedeniyle İngiliz kulübünün fazla indirim yapmaya yanaşmadığı da gelen bilgiler arasında yer alıyor. 

KAMPA KADAR İŞ BİTECEK
Kesenin ağzını açan bordo-mavili yönetim, kampa kadar yabancı oyuncu transferinde de önemli aşama katetmek istiyor. Teknik patron Vahid Halilhodzic'in 15 Temmuz'da başlayacak yeni sezon çalışmalarına kadar yabancı transferlerin bitirilmesi için yönetime rapor sunduğu biliniyor. Kavala'da doğup, ailesiyle birlikte Almanya'ya göç öden 26 yaşındaki Kostas Mitroglou, 19 yaşında Olympiakos'a transfer oldu. Bir önceki sezon Yunan Ligi'nde 14, Şampiyonlar Ligi'nde ise 3 gol atmasının ardından 15 milyon euro bonservis bedeliyle Fulham'a transfer oldu. Ancak geçirdiği sakatlıklar nedeniyle sadece 3 maç oynarken, kulübü de küme düştü.

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE BİR ZİRVE DAHA YAPILACAK
CEO Burak Gürdal'ın önümüzdeki günlerde Mitroglou'nun kulübü Fulham'ın yetkilileri ile bir görüşme daha yapacağı ve anlaşma zemini arayacağı ifade edildi. Mitroglou'nun bonservisinin alınamaması halinde ise kiralama teklifi yapılacağı öğrenildi. Ayrıca Trabzonspor'un Hugo Almeida, İbisevic ile de temaslarını sürdürdüğü dile getiriliyor.
Editör: TE Bilişim