Olympiakos formasıyla hem ligde hem de Avrupa'da fırtına gibi esen Yunan golcü Mitroglou için bordo-mavili yönetim harekete geçiyor.

Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın "Bir forvet ve bir de savunmacı alırsak hem Avrupa hem de ligde zirve için mücadele edebiliriz" demesinden sonra harekete geçen bordo-mavili yönetim, listesine yeni bir isim daha ekledi: Konstantinos Mitroglou. Tottenham'ın dünyaca ünlü forveti Adebayor için temaslarını sürdüren yöneticiler, sorun çıkması durumunda Olympiakos forması giyen Yunan forveti renklerine katacak. "Kostas" diye anılan Yunan milli futbolcu, bu sezon ligde oynadığı 6 karşılaşmada 9 kez fileleri sarstı. 25 yaşındaki futbolcu, Şampiyonlar Ligi'nde ise Olympiakos'un Anderlecht'i 3-0 yendiği maçta hat-trick yaparak dikkatleri üzerine çekti. Mitroglou, ağustosta Yunanistan'ın Avusturya'yı 2-0 yendiği özel maçta da 2 gole imzasını koydu.

MASAYA YATIRILACAK
Dün akşam Trabzon'a gelen başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun bayramda yapacağı yönetim toplantısında Mitroglou da masaya yatırılacak. Bir dönem Beşiktaş'ın da gündemine gelen 25 yaşındaki forveti, teknik direktör Akçay'ın istediği, tüm şartların zorlanmasını talep ettiği belirtildi. Avrupa devlerinin de radarında olan Mitroglou'nun sözleşmesi 2016'nın mayıs ayında sona eriyor.
Editör: TE Bilişim