Yeni sezona Şampiyonluk parolası ile hazırlanan Trabzonspor, Avusturya’da kampa devam ederken yönetim de transfer çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yeni sezon öncesi kadrosuna Serdar Gürler, Deniz Yılmaz, Gökhan Karadeniz, Anıl Taşdemir, Ferhat Yazgan, Salih Dursun ve Turgut Doğan Şahin gibi isimleri katan bordo-mavililerin Antalyaspor’da sağ açık ve forvet mevkilerinde de oynayabilen 22 yaşında ki oyuncusu Emrah Başsan ve 24 yaşında ki oyuncusu Musa Nizam ile de ilgilendikleri ortaya çıktı. 

Her iki oyuncu ile de görüşmelerini sürdüren bordo-mavililer oyuncularla anlaşmaya varırken Antalyaspor'da ile de paralelde görüşmelerini yürüyor. Geçen sene Giray'ı Antalyaspor'a veren Trabzonspor, bu oyuncudan kalan 500 bin Euroluk alacağını bekletirken iki oyuncunun bonservis ücreti konusunda ise 1,5 milyon Euroya anlaştığı iddia edildi. 

Trabzonspor'un, 500 bin Euroluk alacağını düştüğünde oyuncular için Antalyaspor'a 1 milyon Euroluk bonservis bedeli vereceği de kaydediliyor. Ancak oyuncularla ilgili son kararı ise Trabzonpor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic'in vereceği kaydedildi.  Teknik Direktör Halilhodzic'in olur vermesi halinde her iki tranfserin de bitirileceği kaydedildi. 
Editör: TE Bilişim