Gündeme gelen isim ise Bordo-Mavililer'i çok heyecanlandırdı. Yönetim kaynaksorununu çözmek ve Togolu'yu ikna etmek, mevcut yıldızlar ise formlarını yükselterek formayı kaptırmamak için çalışacak. Asıl bekleyiş isetribünlerde.

Trabzonspor’da da devre arası transfer hareketliliği sürüyor. Teknik kadro takımın bir sol beke bir yaratıcı orta saha oyuncusuna ve bir de forvete ihtiyacı olduğu konusunda karar alırken, top artık yönetimde. Savunma ve orta alan için
alternatifli bir liste hazırlandığı bilgilerinin geldiği Trabzonspor’da forvet konusunda ise Bordo- Mavililer’in kurmayları yeni bir yıldız hazırlığında. Bosingwa ve Malouda gibi isimlerle çıtayı yükselten yönetimin Tottenham’da şans bulamayan ve kiralanma fikrine sıcak bakan Adebayor için nabız yokladığı biliniyor. Bu durum camiadaki heyecanı artırdı. 

Herkes transfer sordu 

Yönetim, Adebayor ve İngiliz ekibini iknaya çalışacak, asıl önemli konu olan ekonomik soruna da sponsorla çözüm bulacak. Bu yönde başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun kurmaylarına gerekli talimatı verdiği ve gelişmeleri yakından izlediği bildirildi. Dünkü bayramlaşmada da kendisine sıkça transfer sorularının sorulması üzerine bu işin taraftar bazında ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gören Trabzonspor Başkanı, işi devre arasına kalmadan çözmek istiyor.

En mutlusu Akçay

Adebayor ismi taraftarları olduğu kadar takımı da heyecanlandırdı. Ancak bu heyecan biraz farklı. Bu sezon Trabzonspor’daki en iyi dönemini geçiren Henrique ve yavaş yavaş forma şansı bulan Janko, formlarıyla Adebayor isminin önüne geçmek, en azından onunla birlikte oynayabilecek ikinci forvet olabilmek için çalışıyor. Sonuçta tüm bu tabloyu mutlulukla izleyen isim ise alternatifleri artacak isim durumundaki teknik direktör Mustafa Akçay’dan başkası değil.
Editör: TE Bilişim