Trabzonspor'da TFF Başkanlık seçiminden bu yana bazı taraftarlardan eleştiri alan başkan Sadri Şener, eski bir yıldızla gönül almaya çalışacak. Şener, sezon başında 4 milyon 500 bin euro karşılığında Dubai'nin Al-Ahly takımına transfer olan Brezilyalı yıldızı yeniden takıma kazandırmak için harekete geçti. Bordo-mavili taraftarın da yeniden takımda görmek istediği Jaja'nın da Trabzon'a dönmek istediği öğrenildi.
 
ŞENOL GÜNEŞ 'VETO' ETMiŞTi
 Devre arasında menajeri aracılığıyla "Trabzonspor'a geri dönmek istiyorum" diye menaj gönderen sambacı, teknik direktör Şenol Güneş'in takım içindeki dengeleri bozmak istememesi nedeniyle veto yemişti. Ancak Adrian'dan umduğunu bulamayan Güneş'in, yeni sezon oluşturmayı planladığı kadroda Jaja kalitesinde bir yabancıyı bulundurmak istediği vurgulandı.
 
1.5-2 MİLYONA BiTER
 Dubai kulübü Al-Ahly'nin Trabzonspor'a ödemesi gereken bonservisin bir kısmını göndermemesi transferi daha da kolaylaştırıyor. Şu an Brezilya'nın İnternacional takımında kiralık olarak oynayan Jaja'nın, 1.5-2 milyon euro fiyat aralığında tekrar Trabzon'a dönebileceği öğrenildi. Transferle ilgili somut adımlar sezon bitiminde atılacak.
Editör: TE Bilişim