Trabzonspor'da kaptan Onur'un sakatlığının ardından kaleyi devralan Fatih Öztürk'ün beklenen performansı sergileyememesi üzerine başlayan kaleci arayışlarında, Nihat Şahin'in üzerine yoğunlaşıldı. 

Daha önce Ofspor forması giydiği için Trabzon şehrini ve ortamı iyi bilen Nihat Şahin'i kadroda görmek isteyen bordo-mavililerin Akdeniz ekibiyle kıran kırana pazarlık halinde bulundukları bildirildi. Mersin İdman Yurdu'nun, Nihat'ı vermek için İshak Doğan ve Aykut Demir üzerinden takas pazarlığı yapmak istemesi ise şimdilik sıkıntıya neden oluyor.

Bordo-mavili ekibin gündemine gelen Volkan Babacan'ın ise, "Onur döndüğünde yedek kalırım. Yedek kalmayı kabul edecek olsam Fenerbahçe'de devam ederdim" diyerek Trabzonspor'la görüşmek için kendisine danışan menajerine olumsuz cevap verdiği bildirildi.

FATİH NEDEN KADROYA ALINMADI?
Öte yandan Trabzonspor'un son günlerde çok fazla tartışılan kalecisi Fatih Öztürk'ün Manisaspor maçında kadroya alınmama nedeni ortaya çıktı. Fatih'in performansı nedeniyle değil, belinde oluşan sakatlıktan dolayı kadroda yer almadığı bildirildi. Bursaspor ile oynanan lig maçında belinden sakatlanan oyuncu sakat sakat maçı tamamlamak zorunda kalmıştı.
Editör: TE Bilişim