Rus kulübünün Olcan’a kanca atması üzerine, ‘Gökdeniz ve 4 milyon Euro verin, Olcan’ı alın’ dendi. Bursaspor’un da istediği Colman’a karşılık, sağbek Şener Özbayraklı talep edilecek

GÖKDENİZ DE GELMEK İSTİYOR

Trabzonspor transfer politikasını belirlerken, gözde olan futbolcularının bir kısmını takas yoluyla verme yoluna da gidecek. Bu noktada iki önemli talebin gelmesi yönetimin elini güçlendirdi. Bordo-Mavililerin elden çıkarmak istedikleri Arjantinli futbolcu Gustavo Colman’a Bursaspor’un, Olcan’a Beşiktaş ve Galatasaray’dan sonra Rus kulübü Rubin Kazan’ın teklifte bulunması önemli bir hamle yapabilmenin de yolunu açtı. Bordo-Mavili yönetim, milli futbolcu Olcan’ın gitmek istemesini de dikkate alarak bu oyuncuyu, Türk kulüplerine göre çok daha yüksek bedel ödeyebilecek olan Rubin Kazan’a vermeyi daha uygun görüyor.

 COLMAN BURSA’YA GİDEBİLİR

Ancak bu oyuncuyu verirken, eski kaptanları Gökdeniz Karadeniz ile birlikte 4 milyon Euro da para talep edecek. Takasın olması halinde bir taşla iki kuş vurulmuş olacak. Bordo-Mavililerin elden çıkarmayı planladığı bir başka isim olan Gustavo Colman’a Bursaspor’un talip olması, bir başka takası da gündeme getirdi. Buna göre Bursaspor’dan Şener Özbayraklı istenecek. Colman’ın yanında gerekirse bir oyuncu veya bir miktar para da önerilecek. Colman’ın da, Eskişehirspor’a gitmek istememesine karşın, Bursaspor’da oynayabileceğini belirtmesi, Şener’in de Trabzonspor’u istemesi takası mümkün kılacak gibi gözüküyor.

KUZEYEKSPRESS
Editör: TE Bilişim