Karadeniz ekibi, Türkiye'ye dönmek isteyen 30 yaşındaki golcüyü transfer etmek için harekat başlattı. Bir önceki sezon Tuncay'ı 4.5 milyon euro'ya alan Wolfsburg oyuncuyu zarar da etse elden çıkarmak istiyor

Trabzonspor'da Burak Yılmaz'ın takımdan ayrılacak olmasından sonra ortaya çeşitli transfer iddiaları atılmaya devam ediliyor. Bordo-mavili takım için son olarak kulislerde konuşulan isim Tuncay Şanlı oldu. Karadeniz ekibinin, Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra İngiltere'ye giden ancak Avrupa'da umduğu başarıyı yakalayamayan 30 yaşındaki golcü için harekete geçtiği öğrenildi.

İngiltere'de Middlesbrough ve Stoke City formalarını giydikten sonra Almanya'nın Wolfsburg takımına transfer olan ve geçen sezon Bolton'da kiralık oynayan Tuncay'ın Türkiye'de kulüp aradığını öğrenen Trabzonspor yönetimi, Burak'ın boşluğunu milli oyuncuyla doldurmak istiyor.
Golcü futbolcunun menajeri Hakan Özlü, Tuncay'ın bu sezon Türkiye'ye dönmek istediğini belirterek, "Trabzonspor ile ilgili duyumları biz de alıyoruz. Onun dışında Elazığspor da oyuncumla yakından ilgileniyor. Wolfsburg henüz bize bir bilgi vermedi. Teklifleri değerlendireceğiz" açıklamasında bulundu.

WOLFSBURG 2 MİLYON EURO'YA RAZI
2010-2011 sezonunun devre arasında 4.5 milyon euro karşılığında Tuncay'ı transfer eden Wolfsburg'un golcü oyuncuyu elden çıkarmak istediği öğrenildi. Alman kulübü ile 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunan Tuncay Şanlı'yı geçen sezon 1 milyon euro karşılığında Bolton Wanderers'a kiralayan Wolfsburg'un oyuncuyu 2 milyon euro'ya bırakabileceği öğrenildi. Futbol kariyerine Sakaryaspor'da başlayan Tuncay için Şenol Güneş'in de ayrı bir önemi var. Trabzon'un teknik patronu, 2002 yılında A Milli Takım'ı çalıştırdığı sırada Tuncay'ı A Milli Takım'a çağıran isim olmuştu.

TEK KORKU TARAFTAR!
Tuncay Şanlı için resmi girişimlere başlamayı planlayan Trabzonspor yönetiminin tek korkusu bordomavili taraftarlar. Tuncay'ın F.Bahçe patentli bir oyuncu olması yönetimi endişeye sokuyor.

Kaynak : Fotomaç