Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu önceki gün A Haber'de, "Bafetimbi Gomis ile görüştük. Demba Ba ile kulübüyle de anlaştık. Ancak son maçta Torres sakatlandı ve Mourinho, Demba Ba'yı göndermekten vazgeçti. Hem oyuncu hem de kulübü bu transfere onay vermişti. Torres'in durumu ciddi değilse bu transferi bitireceğiz" dese de her gün yeni bir golcü ismi ortaya atılıyor. Trabzonspor'un, Newcastle United'ın Senegalli forveti Papiss Cisse için sürpriz bir hamle yaptığı, golcünün menajeri ile İstanbul'da görüşüldüğü öne sürüldü. Bordomavili yönetimin, kulübü ile 2017 yılına kadar sözleşmesi olan Senegalli golcüyü kiralamak istediği bildirildi. Oyuncunun menajerinin dün İstanbul'da yönetim ile masaya oturduğu belirtiliyor. 

Yıllık 4 milyon euro ödeyecek 
Herkes forvet transferi beklerken Fransa'dan bomba iddia geldi. L'Equipe gazetesi, Milan'ın 31 yaşındaki Fransız stoperi Mexes'in Trabzon'a bir adım uzakta olduğunu yazdı. Mexes için Trabzon'un Milan ile anlaştığını, bordo-mavililerin 31 yaşındaki Mexes'e yıllık 
4 milyon euro ödeyeceğini duyurdu.

Chronicle: Trabzon ve Beşiktaş, Cisse'yi istiyor
Newcastle'ın bölge gazetesi Chronicle; Trabzonspor'un Cisse ile ilgilendiğini okuyucularına duyurdu. Bir başka Türk kulübü Beşiktaş'ın da Cisse için Newcastle United'ın kapısını çaldığı ama teklifinin yetersiz olduğunu belirten Chronicle, West Ham United ve Mönchengladbach'ın da Cisse'nin peşinde olduğunu belirtti.