Transfer çalışmalarını sessiz ve derinden yürüten Trabzonspor’un, Real Madrid ile yolları ayrılması beklenen Hamit Altıntop konusunda atağa geçtiği ortaya çıktı. Galatasaray’ın da istediği milli futbolcuyu ikna etmesi için ikiz kardeşi Halil Altıntop görevlendirildi.

Bordo-Mavili yöneticiler, Halil Altıntop’la görüşerek “Profesyonelliğinden, çalışma disiplininden de ve kendini Trabzonspor formasıyla özdeşleştirmenden çok memnunuz. Adapte olmakta hiç sıkıntı yaşamadın, örnek bir futbolcu oldun. Kardeşin Hamit’i de transfer etmek istiyoruz. Bu konuda bütçemizi sonuna kadar zorlamaya hazırız” diyerek Hamit konusunda nabız yoklamasını istedi.

KİRALIK SEÇENEĞİ
Real Madrid ile 2015’e kadar sözleşmesi bulunan Hamit Altıntop’un ‘olur’ vermesi halinde bonservisiyle veya kiralık olarak renklere bağlanması hedefleniyor. Real Madrid’de bu sezon fazla şans bulamayan, bu durum İspanyol basınında da eleştiri konusu olan Hamit, kupa, lig ve Şampiyonlar Ligi’nde 12 maç oynadı, toplam 611 dakika süre aldı, sadece 1 gol attı.
Editör: TE Bilişim