Bordo-mavili yönetim, devre arasında da almak istediği Werder Bremen'in 27 yaşındaki orta saha oyuncusu için yeniden harekete geçecek. Deniz de listede

Sezon başı ve devre arasının transferdeki en hızlı takımı olan Trabzonspor, gelecek sezonun planlamasını şimdiden yapıyor. Bordo-mavili yönetimin, St. Etienne'de forma giyen 28 yaşındaki forvet Mevlüt Erdinç'in yanı sıra Werder Bremen'li Zlatko Junuzovic için de girişimlerde bulunduğu ortaya çıktı. Karadeniz ekibi, Avusturyalı ofansif orta saha oyuncusu Junuzovic ile devre arasında görüşmeler yapmış, hatta oyuncu ile anlaşmış ama Werder Bremen'in belirlediği 3 milyon euro'yu aşan bonservis bedelini indiremeyince işi bitirememişti. Teknik direktör Ersun Yanal'ın, bu sezon Bundesliga'da 25 maçta 5 gol atan, 11 de asist yapan 27 yaşındaki oyuncu için yeniden harekete geçilmesini istediği vurgulanıyor. Avusturya Milli Takımı'nın formasını 22 kez giyip, 3 de gol atan Junuzovic'in sözleşmesini Alman kulübü gelen teklifler üzerine devre arasında 2018'e kadar uzatmıştı. Yönetimin önce oyuncu, sonra W. Bremen ile görüşeceği vurgulanıyor. 

Deniz Kadah iddiası 
Trabzonspor'un listesindeki bir diğer isim de Çaykur Rize'nin forveti Deniz Kadah. 29 yaşındaki Deniz'in Rize ile sözleşmesi 2016'da sona eriyor. Yönetim, Deniz için de girişimlere başlama kararı aldı. Deniz, Rize ile 42 maçta 13 gol kaydetti.