Trabzonspor'da dün bayramlaşma töreni düzenlendi. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki törene asbaşkan Ali Kemal Başaran, genel sekreter Köksal Güney, basın sözcüsü Yakup Aslan ve taraftarlar katıldı. Genel sekreter Köksal Güney yaptığı açıklamada, yabancı transferi konusunda her an bir gelişmenin yaşanabileceğini belirtti. Güney, "Öncelikle amacımız Trabzonspor'a maddi ve manevi zarar vermeyecek transferlerin yapılmasıdır. Yerli transferde biz söylediklerimizi yaptık. Herkes bizi takdir ediyor. Sıkıntımız yabancı transferde. Bunun nedeni Vahid hocanın Dünya Kupası'nda gruptan çıkması ve akabinde yabancı futbolcu transferindeki politikanın değişmesi nedeniyle oldu. Buna ek olarak, Trabzonspor birine talip olduğunda ekonomik olarak inanılmaz fiyatlar ortaya çıkıyor. Evdeki hesap bazen çarşıya uymuyor" dedi. 

EMRAH VE MUSA BEKLEMEYE ALINDI 
Antalyaspor'un açıkladığı Emrah Başsan ve Musa Nizam transferlerine Halilhodzic'in veto koyduğu söylemlerine Güney, "Transferleri daha iyi tanımak açısından şimdilik beklemeye alındı. Bununla ilgili gelişmeler olumlu veya olumsuz olabilir. Biz teknik heyetin kararlarına saygı 
duyuyoruz" diye konuştu.

EL ELE VERMEMİZ GEREKLİ
Birlik ve beraberliğe ihtiyaçlarının olduğunu kaydeden Güney, "Bugünlerde bizim bu gücümüzü göstermemiz lazım. Trabzonspor büyük bir camiadır. Büyük camia dediğimiz için bunu ispat etmemiz lazım. Trabzonspor şehrin bacasız ekonomisidir. Trabzonspor etrafında toplanmamız gerek" dedi.

MOTİVE İÇİN SÖYLEMİŞTİR
Halilhodzic'in "9 oyuncuya ihtiyacımız var" sözlerini Güney şöyle yorumladı: Vahid hoca gerçekten disiplinli çalışmayı seven birisidir. Herkesten en iyisini yapmasını ister. Bence futbolcularımızı daha çok çalışmasını sağlamak, motive olmaları için olan bir söylem olarak düşünüyorum.