Sol bek mevkisi için Karadeniz'e alışan Ali Adnan'ın peşinde olan Trabzonspor komşusunun kapısını sürpriz bir teklifle çaldı.

Sol bek mevkisi için Karadeniz'e alışan Ali Adnan'ın peşinde olan Trabzonspor'un, Rizespor'u ikna etmek için komşusuna geçen sezon Elazığspor'a kiralık gönderdiği Batuhan Karadeniz ile birlikte, geçen sezonu Ankaraspor'da kiralık olarak geçiren Abdullah Karmil'i önerdiği iddia edildi. 

Avrupa'nın önemli takımlarının da transfer listesinde olan Ali Adnan için Rizespor'un yeni teknik direktörünü beklediği ise gelen bilgiler arasında.

SAVAŞA KATILMADI

Çaykur Rizespor'un Irak'lı futbolcusu Ali Adnan'a ait asker üniformalı fotoğraflar, bugün sosyal medyada bir anda baş köşeye oturdu. Genç futbolcunun fotoğrafını paylaşan hesaplar, Ali Adnan'ın zor günler geçiren Irak'ta savaştığını iddia ettiler.
Bu iddialar üzerine harekete geçen Çaykur Rizespor yönetimi, oyuncularının savaşmadığını ve Bağdat'ta ailesiyle birlikte olduğunu belirten bir açıklama yaptı.

Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafların, Ali Adnan’ın ülkesinde yaşanan özel durumla ilgili olduğunu ifade eden Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, "Futbolcumuz ligin bitiminin ardından ailesinin yanına gitmiştir.