Trabzonspor'un tranfser döneminde Eskişehirspor'da Erkan Zengin ile birlikte istediği Tarık Çandal'dan kötü haber geldi. Bordo-Mavililerin ezeli rakibi Galatasaray'da bu transfer için yeniden devreye girdi. 
Trabzonspor'un bir oyuncu transfer etmek için harekete geçmesinin ardından İstanbul kulüpleri de bu oyuncu için devreye girerek bonservis artışı yapması alışkanlığını yeniden gösteren Galatasaray'ın bu oyuncu için nasıl bir teklif yapacağı ise merak konusu...

İrlanda ile oynanan son maçta gol atan  ve değere binen oyuncu için İstanbul kulüplerinin talip olmasıda bu noktada beklenen bir gelişme idi. Esas mevkii sağ bek olan oyuncu, aynı zamanda sol bek ve sağ açıkta da oynayabiliyor. 

 
Milli Takım formasıyla İrlanda Cumhuriyeti'ne gol atan kanat oyuncusu için yeniden girişimde bulunmak isteyen Galatasaray'ın, yetenekli futbolcu için para+takas formülü önereceği belirtildi.
 
Sarı-kırmızılıların devre arasında kulübüyle sözleşmesini 2018'e kadar uzatan 23 yaşındaki Tarık Çamdal'ı bu yaz döneminde almak için bütün şartları zorlayacakları belirtildi.
Editör: TE Bilişim