Manisaspor Asbaşkanı Hakan Kadayıfçılar, oyuncuları Hikmet Balioğlu'na Trabzon'un teklif yaptığını belirterek, "İbrahim Hacıosmanoğlu ve Ünal Karaman, başkanımızla yüzde 90 anlaştı" dedi

Trabzonspor, PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'un 22 yaşındaki stoperi Hikmet Balioğlu'nun transferinde sona yaklaştı. Daha önce de ismi bordo-mavili kulüple anılan futbolcuyla ilgili bir açıklama yapan Manisaspor Asbaşkanı ve basın sözcüsü Hakan Kadayıfçılar, Karadeniz ekibinin, kendilerine teklif yaptığını söyledi. Görüşmeleri başkan Emre Hasgör'ün yürüttüğünü dile getiren Kadayıfçılar, "Trabzonspor Hikmet'e resmen talip ve ısrarla oyuncumuzu istiyor" diye konuştu. 

BAŞKAN GÖRÜŞÜYOR 
Kadayıfçılar, transferde başkana tam yetki verdiklerini belirterek, "Amaç kulübümüzün transfer yapma manevrasını genişletmek ve belirlenen bütçe rakamlarına ulaşmak" ifadesini kullandı. Başkan Hasgör'ün, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Ünal Karaman ile görüşmelerini sürdürdüğünü dile getiren Manisaspor Asbaşkanı Kadayıfçılar, "Hikmet'in transferinde yüzde 90 anlaşmaya varıldı. Büyük ihtimalle bu iş bitecek" açıklamasını yaptı.
Editör: TE Bilişim