Yönetim, G.Antep'te oynayan Trabzon doğumlu orta saha Orhan Gülle ile forvet Muhammet Demir ve Özer Hurmacı için girişimlerini sürdürüyor.

Teknik direktör Mustafa Akçay ile yapılan toplantılar sonrası da ilk etapta takımdaki Trabzonlu oyuncu sayısının artırılmasına karar verildi. Yönetimin bu hedef doğrultusunda Gaziantepspor'da forma giyen Trabzon doğumlu iki oyuncu Orhan Gülle ve Muhammet Demir'i transfer etmek istediği, Kasımpaşa'da forma giyen bir başka Trabzonlu Özer Hurmacı'nın da listede yer aldığı belirtildi.

70 VE 80'Li YILLARDAKi RUH
Bordo-mavililer, defansa takviye olarak da Akhisar'daki performansı ile dikkat çeken Uğur Demirok'u düşünüyor. Bu oyuncuyla Galatasaray da ilgileniyor. Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, 6 şampiyonluğun kazanıldığı 70 ve 80'li yıllardaki ruhu yeniden canlandırmak istediklerini belirterek, "Bunu hem Trabzonlu oyuncularla, hem de kaptanımız Onur gibi yüreğini ortaya koyarak oynayan oyuncularımızla başarmak istiyoruz" 
dedi.

TAKAS FORMÜLÜ
Trabzonspor yönetimi kadro dışı bıraktığı Volkan Şen ve Batuhan Karadeniz'i de takasta kullanmak istiyor. Bordo mavililer özellikle Orhan Gülle ve Muhammet Demir için bu iki futbolcuyu G.Antep'e teklif ederken, görüşmeler sürüyor.