Türkiye’de G.Saray, F.Bahçe, Beşiktaş, Kasımpaşa, Trabzon gibi Süper Lig temsilcileri ve İngiltere Championship Lig’den 2 takım kırmızı-siyahlıların forvetini kadrosuna katmak için tekliflerini sundu

Spor Toto Süper Lig’i 46 puanla 10. sırada bitiren G.Antep’in milli yıldızı Cenk Tosun’a teklif yağıyor. Geçen sezonu Türkiye şampiyonu olarak tamamlayan G.Saray, Türkiye Kupası’nda zafere ulaşan F.Bahçe, başlayacak olan sezon UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele edecek olan Beşiktaş, ilk sezonunda ligde fırtınalar estiren Kasımpaşa ve Trabzonspor yurt içinden kırmızı-siyahlıların 22 yaşındaki golcüsünü kadrosuna katmak için teklif yaptılar.
 
Cenk Tosun için gelen teklifler Türkiye’yle de sınırlı değil. Öyle ki bu sezon Premier Lig’den Championship Lig’e düşen QPR ve yine Championship Lig’den bir ekip de 22 yaşındaki santrforu kadrosuna katmak için tekliflerini yapıp beklemeye geçtiler.

Trabzonspor'un aylardır kadrosuna katmak istediği futbolcuya taliplerin artması fiyatı yükseltiyor. Trabzonspor yönetiminin nakit sıkıntısı çektiği bu zamanda transferin gerçekleşmesi zor gözüküyor
 
SÖZLEŞMESİ DEVAM EDİYOR
G.Antep ise milli golcüyü bırakmak için kulübün çıkarları doğrultusunda gelecek en iyi teklife sıcak bakmayı düşünüyor. Kırmızı-siyahlılar adına gelen tüm tekliflerle basın sözcüsü Mehmet Kızıl ilgileniyor.
 
2010-11 sezonun devre arasında Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt’tan 550 bin Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen ve G.Antep’le 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan Cenk Tosun geçen sezon kırmızı-siyahlı formayla 29’u 11 olmak üzere 32 maça çıktı ve 10 gol, 3 asistlik bir performans sergiledi.