Beşiktaş'ın yerli transfer alternatiflerinden bir tanesi olan Trabzonspor'un eski futbolcusu ve Kayseri Erciyespor'un başarılı orta saha oyuncusu Yasin Öztekin olası bir transfere çok sıcak bakıyor.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan genç futbolcunun temsilcisi Önder İnce "Yasin iyi bir sezon geçirdi; özellikli bir futbolcu, Kayseri Erciyesspor'da çok rahat hissediyor. Dolayısıyla çok sayıda takım kendisiyle ilgileniyor. Her şey Erciyesspor Başkanı Ziya Eren'in elinde. Şartlar uygun olursa Yasin büyük takımlarda oynamak ister. Neden olmasın" dedi.  

TRABZONSPOR'DA KENDİNİ İSPATLADI 
FIFA menajeri İnce, "Yasin, Almanya'dan kendine özel hoca tuttu, bütün masraflara karşılayarak. Fizik ve kondüsyon değerlerini yükseltmek adına. Yasin çok hırslı ve elbette büyük takımda oynamayı çok istiyor. 'Erciyespor'da mutluyum; ama kulübümün çıkarları doğrultusunda olursa, ben büyük takımda oynamayı  arzu ediyorum. Kendime güveniyorum" diyor. Trabzonspor'da da kendini ispatlamıştı. Oradayken 33-34 maç oynadı. Avrupa maçları da oynadı. Yani büyük takımda da kendini ispatladı." 
Editör: TE Bilişim