Dimitar Berbatov'la yürütülen görüşmelerde ilerleme sağlanırsa başkan yarın İngiltere'ye gidip işi bitirecek. Alternatifler ise Gekas ve Uche.

Bordo-Mavili taraftarların aylardır beklediği golcü transferinde son dönemece girildi. Malouda, Bosingwa, Aykut Demir gibi üst düzey isimlerle kadroyu güçlendiren yönetim, forvet konusunda son kararını bugün verecek. Ünal Karaman ve Mustafa Akçay ile bir araya gelecek olan yöneticiler, adayları son kez masaya yatıracak. Transfer edilmesi en çok istenen isim Dimitar Berbatov. Yönetim onu takıma kazandırmak için tüm fedakarlıklara hazır ancak maliyeti çok yüksek. Ayrıca oyuncunun kendisini ikna etmek de kolay değil. Yine de Bosingwa ve Malouda bu konuda yardımcı olmaya hazır. Eğer yapılan görüşmeler olumlu yönde ilerlerse İbrahim Hacıosmanoğlu hemen İngiltere’ye doğru yola çıkacak.

Gekas’ın kulağı telefonda
Trabzonspor’un bir diğer golcü adayı Theofanis Gekas’ta hiçbir sorun ya da pürüz yok. Tecrübeli forvetin menaceriyle ve kendisiyle yapılan görüşmelerde her konuda anlaşma sağlandı. Yönetim, 100 bin Euro’ya oyuncunun bonservisini alabilir. Yunan golcü ise 1.2 milyon Euro’ya razı. Yani bu transferin maliyeti, diğer adaylara göre çok daha düşük olacak. Gekas’ın kulağı telefonda, Fırtına’dan gelecek haberi bekliyor. Bordo-Mavili formayı giymek için sabırsızlanıyor...

Uche yine oynamadı
Adı Trabzonspor ile anılan isimlerden biri de Kalu Uche. Nijeryalı forvet, Kasımpaşaspor Yönetimi’yle ciddi bir kriz yaşıyor. Yıllık 800 bin Euro kazanan Uche, takımın yeni yıldızlarının kendisinden çok daha yüksek ücret alması nedeniyle kazan kaldırdı. Maaşına zam yapılmasını istedi. Yönetim ise buna yanaşmadı. Uche, takımının ligde oynadığı ilk iki maçta da kadroya alınmadı. Trabzonspor’da golcü kararı bugün verilecek. İki gün içerisinde de imza attırılacak.