Bordo-Mavili takımın peşinde olduğu Zambiyalı defans oyuncusu Stophira Sunzu’ya Arsenal’ın talip olmasının ardından şimdi de kulübünün fiyat artırması işleri zora soktu.
 
Trabzonspor, stoper mevkiinde yaşadığı sorunu bir türlü çözüme kavuşturamıyor. Giray Kaçar’ın ani rahatsızlığı nedeniyle Sol Bamba’nın yanına takviye düşünen ve bunun için de Zambiyalı Stophira Sunzu için girişimlere başlayan Fırtına, bir adım ileri gidemiyor. Öncelikli olarak Arsenal’ın 24 yaşındaki yıldız için devreye girmesinin ardından zorluk yaşayan Bordo-Mavililer, şimdi de oyuncunun kulübü olan Mazembe’nin fiyat artırması ile sarsıldı.
 
Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda mutlaka bu transferi bitirmek için çaba sarfeden yöneticilerin, Mazembe yetkililiri ile dirsek temasında olduğu ve transferi gerçekleştirmek için her yolu denediği ifade edildi.
 
YERLİ PAZARINDA FİYATLAR UÇTU
Trabzonspor Stophira transferi için mevcut kadrodaki yabancı oyunculardan kurtulma planları da yaparken, transferin olumsuz sonlanması halinde yerli pazarına dönülecek. Tabi Bordo-Mavili takımı burada da en çok zorlayan etken yüksek bonservis bedelleri.
 
G.Birliği’nin savunmacısı Aykut Demir için uçuk bir fiyak çekmesi Bursalı Serdar Aziz’in fiyat konusunda yanına yaklaşılması nedeniyle daha ucuz oyunculara yönelecek olan Bordo-Mavililer, bir sonuca ulaşamazsa yoluna son dönemde performansı tavan yapan Mustafa Yumlu ile devam edecek.