Bordo-mavili kulüp, Cezayirli golcü İslam Slimani’den vazgeçmiyor.

Karadeniz ekibinin geçen sezon 300 bin euroya transfer etmediği Slimani, Dünya Kupası’nda ortaya koyduğu performansla büyük beğeni topladı. Sporting Lizbon’un, bonservis bedeli kısa sürede patlama yapan 26 yaşındaki futbolcu için 5 milyon euro istediği ortaya çıktı.

Cezayir Milli Takımı’nın başında bulunan ve Dünya Kupası’ndan sonra Trabzonspor’la resmi sözleşme imzalayacak olan teknik direktör Vahid Halilhodzic’in, Slimani’yi çok istediği belirlendi. Trabzonsporlu yöneticiler, Portekiz ekibinden bonservis bedelinde indirim yapmasını istedi ancak olumsuz yanıt aldı. Sporting Lizbon’un 5 milyon euroda direndiği ve indirime yanaşmadığı kaydedildi.

Bordo-mavili kulübün kısa süre içinde Sporting Lizbon’a son teklifini ileteceği vurgulandı. Portekiz ekibinin ciddi bir indirim yapması kabul etmemesi halinde Slimani defterinin kapatılması bekleniyor.

Öte yandan kendisine kulüp bulması istenen Marc Janko ile ayrılık için anlaşma sağlandı. Avusturyalı golcünün belli bir miktar para karşılığında 2015’te bitecek sözleşmesinin fesh edilmesine onay verdiği belirlendi.
Editör: TE Bilişim