İtalyan ekibindeki sözleşmesi sona eren sol kanat oyuncusuyla ilk sıcak temas sağlandı. Hollandalı, imza parasında ısrarcı. Trabzon cephesi ise yıllık 2.5 milyon Euro talep eden 28 yaşındaki oyuncudan indirim istedi. Görüşmeler kıran kırana sürüyor.

Yabancı oyuncu transferinde ser verip sır vermeyen Trabzonpor’un, Milan’la bağları kopan Hollandalı sol kanat oyuncusu Urby Emanuelson’la ilgilendiği ortaya çıktı. Bordo-Mavililer’in çok gizli bir şekilde yürüttüğü operasyonda, ilk teması sağladığı öğrenildi. Karadeniz ekibinin, sözleşmesi sona erdiği gibi Hollandalı futbolcuyla temasa geçtiği ve ilk teklifini yaptığı bildirildi. Bonservisi elinde olduğu için imza parası talep eden Emanuelson’un, yıllık ücret konusunda ise tavan fiyat olan 2.5 milyon Euro’da ısrarcı olduğu öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Florent Malouda’ya ödenen miktarın aynısını talep eden Emmanuelson’un ekstra başka bir isteğinin olmadığı ifade edildi.

Halilhodziç’e bilgi verilecek

Transferler konusunda yeni teknik direktör Vahid Halilhodziç’le sürekli fikir alışverişinde bulunan Başkan İbrahim Hacısmanoğlu’nun, konuyu yönetime taşıyacağı ve Bosnalı hocayla da bir telefon görüşmesi yapacağı bildirildi. Transferde birkaç gün içinde önemli bir mesafe katedilmesi bekleniyor.