Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal'ın gelecek sezonun transfer çalışmalarına başladığı ortaya çıkarken, sürpriz bir isim gündeme geldi.

Belçika Ligi ekiplerinden Lokeren'in formasını giyen 22 yaşındaki ofansif orta saha Ayanda Patosi'nin Trabzonspor'un yolunu tutabileceği yazıldı.

Güney Afrikalı futbolcu için çıkan haberde, Patosi'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Trabzonspor'a attığı golle birlikte dikkatleri üzerine çektiği ve bordo mavililerin radarına girdiği belirtildi.

İdolü Chelsea'den Hazard... Maviler'in yıldızından forma geldi ve böyle paylaştı...



ERSUN YANAL ARAYIŞTA

Geçtiğimiz gün Avrupa'nın çeşitli bölgelerine giden teknik direktör Ersun Yanal, birçok futbolcuyu takip ederken transfer edilecek isimleri markaja almıştı. Patosi hakkında henüz net bir açıklama gelmezken, Trabzonspor'un ilgisinden bahsedildi.

1.74 boyundaki futbolcunun kulübüyle 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 10 numaralı formanın da sahibi olan Ayanda Patosi bu sezon toplamda 29 maça çıkarken 5 gol atma başarısı gösterdi.

Orta sahanın solunda, sağında ve forvet arkasında görev yapabilen yetenekli futbolcunun bonservis bedeli 1.5 milyon euro olarak değerlendiriliyor. Hızı ve isabetli-sert şutlarıyla tanınan Patosi'nin sezon sonunda takımına veda etmesine kesin gözüyle bakılıyor.