Birçok futbolcuyla görüşme yapılıyor. Transfer konusunda ince eleyip sık dokuyan yönetim takıma en uygun ve ekonomik isimleri kadroya katmaya kararlı

AYKUT DEMİR - GENÇLERBİRLİĞİ

Mustafa Akçay, sadece forvete yabancı oyuncu transfer etmek istiyor. Bu nedenle stoper takviyesi kesinlikle yerli olacak. En önemli hatta belki de tek aday şu an için Aykut Demir. İbrahim Hacıosmanoğlu, İlhan Cavcav’la yaptığı her sohbette bu oyuncuya olan ilgilerini ifade etti. Cavcav, 3.5 milyon Euro (8.75 milyon TL) para istiyor. Bordo-Mavililer ise 1 milyon Euro (2.5 milyon TL) verip, Henrique-Sapara-Alanzinho üçlüsünden birini takasta kullanmak istiyor. Fırtına, Aykut’la ise prensip anlaşmasına vardı.

LEONARD KWEUKE - SPARTA PRAG

Kamerunlu forvet için Sparta Prag’la yapılan görüşmeler devam ediyor. Avrupa’dan başka kulüpler de Kweuke’yle ilgilendiği için Çek kulübü yüksek bonservis bedeli istiyor ve başka teklifler bekliyor. Oyuncunun sözleşmesinin önümüzdeki sezon bitecek olması da Bordo-Mavililer’in en önemli kozu. 

SERDAR KURTULUŞ - GAZİANTEPSPOR

Serkan Balcı’yla yollar ayrıldıktan sonra yeniden Trabzonspor’un gündemine girdi. Ancak Beşiktaş ve Kasımpaşaspor’un da Serdar’la ilgileniyor olması, bu oyuncunun maliyetini artırıyor. Yine de yönetim, Kırmızı-Siyahlılar’la temasa geçerek 25 yaşındaki futbolcuyla ilgili talebini iletecek. Uygun bir istek gelirse resmi teklif yapılacak.

IKECHUKWU UCHE - VILLAREAL

Özellikle Nijerya basını, Kalu Uche’nin kardeşi olan İkechukwu Uche için Trabzonspor’un Villarreal’e teklif yaptığını iddia ediyor. 29 yaşındaki forvet özellikle geçtiğimiz sezonki performansıyla takımının La Liga’ya dönmesinde büyük pay sahibi oldu. Kalu Uche’nin kardeşiyle görüşüp Türkiye ve Trabzonspor’la ilgili bilgi verdiği kaydedildi. 

MUHAMMET DEMİRCİ - GAZİANTEPSPOR

Cenk Tosun ve Umut Bulut konusunda gelişme yaşanmaması nedeniyle rota Muhammet’e çevrildi. Mustafa Akçay, 21’lik forvetin transfer edilmesini çok istiyor. Bordo-Mavili Yönetim, Gaziantepspor’un iki sezondar kadrosuna katmaya çalıştığı Marek Sapara ve üstüne bir miktar para vererek bu işi bitirmeyi planlıyor.

MICHAEL ENERAMO - SİVASSPOR

Fırtına, tatilini Nijerya’da sürdüren Eneramo’ya mesaj gönderdi. “Bizden haber almadan kimseye imza atma” denildi. Bonservisi elinde olan 27 yaşındaki forvetin de önceliği Trabzonspor. Eneramo, Fırtına gibi büyük bir ekipte kendini kanıtlayıp milli takıma seçilmenin planlarını yapıyor. Bu transferde en büyük sıkıntı, Bursaspor’un da devrede olması.