Spartak Moskova’nın stoperi Serdar Taşçı, Başakşehir ile sözleşmesi biten Edin Visca ve Sivasspor’un forveti Aatif transfer listesinin en başında

Yüksek ücret alan oyuncuları elinden çıkarıp daha düşük bütçelerle bir takım kurmaya özen gösteren bordo- mavili ekipte teknik direktör Ersun Yanal, özellikle istediği 3 ismi yönetime bildirdi. Bonservisi Spartak Moskova'da olan ancak geride kalan sezon Bayern Münih'e kiralanan 29 yaşındaki gurbetçi stoper Serdar Taşçı başta olmak üzere, Başakşehir ile sözleşmesi biten 26 yaşındaki orta saha Edin Visca, Sivasspor'dan 29 yaşındaki forvet Aatif'i ısrarla isteyen teknik adam Ersun Yanal, oyun sistemini bu oyunculara göre kurmayı planlıyor.

Serdar hazır
Serdar Taşçı'nın "Yeter ki Trabzonspor, kulübümle anlaşsın. Benden yana asla bir sorun olmaz. Bordo-mavili formayı giymek bana onur verir" dediği ve bu transferde sorun çıkmasının beklenmediği belirtildi. Edin Visca konusunda da girişimler yapıldı ve cevap bekleniyor. Boşnak futbolcunun yurt dışından da taliplerinin olması nedeniyle bu transferin gerçekleşmesinin kolay olmadığı vurgulanıyor. Ancak yine de yönetim girişimlerine devam ediyor. Aatif ile anlaşma tamam, Sivasspor ile görüşmeler sürüyor.