Portekizli'ye mesaj gönderen Bordo-Mavililer, “Bize gel, kahraman ol” dedi, Almeida cephesinden ise olumsuz bir sinyal yok.

Karadeniz ekibinin listesine aldığı son isim eski Beşiktaşlı yıldız Hugo Almeida için tüm imkanlar seferber edildi. Yönetim aracılar vasıtasıyla, “Bize gelsin kahraman olsun. Trabzon’da çıta yükseldi, kent futbola aşık, ona en iyi imkanları sunarız” mesajlarını yollarken, henüz resmi bir teklif gelmediğini belirten Almeida’nın da yakın çevresine yaptığı değerlendirmelerde Trabzonspor seçeneği için olumsuz bir ifade kullanmadığı gelen haberler arasında. 2.5 milyon Euro Hatırlanacağı gibi Beşiktaş Yönetimi ile ciddi sorunlar yaşayan Portekizli, “Türkiye’den yönetimle görüşmeden ayrılmam biraz garip oldu” ifadelerini kullanmıştı. Siyah- Beyazlı ekipten yıllık 2.5 milyon Euro isteyen Almeida’ya bu rakamı Trabzonspor’un vermeyi kabul ettiği ve ayrıca sözleşmesine bol bonuslar koyacağı da vurgulandı.

Toure’de kıran kırana pazarlık
Forvet konusunda alternatifli çalışan Trabzonspor’un bir ayağı da Dubai’de. Başkanın danışmanı Serhat Altıncı’nın İbrahima Toure için görüşmeleri yürüttüğü ve gündemdeki diğer yıldızları da koz olarak kullandığı belirtildi. Son olarak Monaco’dan Dubai’nin Al Nasr takımına 4 milyon Euro karşılığında giden 28 yaşındaki Senegalli’nin Trabzonspor gibi Avrupa arenasındaolan bir ekibe sıcak baktığı ancak konuşulan rakamların Bordo- Mavililer’in limitini aştığı belirtildi.

Orhan Gülle’de ‘61’ kozu
Elazığspor’dan Serdar Gürler’i alan, Deniz Yılmaz ile teması sürdüren Karadeniz ekibi, Gaziantepspor ile sözleşmesi sona eren Orhan Gülle’yi de listeye ekledi. 22 yaşındaki başarılı futbolcuyu Trabzonspor’a yaklaştıran etkenlerin başında ise Bordo-Mavili renklere duyduğu hayranlık geliyor. Gaziantepspor’da 61 numaralı formayı giyen ve aslen Trabzon’lu olan başarılı oyuncunun memleketinintakımındangelecek bir teklife çok sıcak baktığı biliniyor.
Editör: TE Bilişim